Webdesign portfolió

Netnévjegy

Mini honlap

Maxi honlap

Mega honlap

Netnévjegy

Orosz-magyar, magyar-orosz ügyintéző-tolmács, nyelvtanár

Magyarországi hivatali ügyek intézésében nagy tapasztalattal rendelkező magyarul, oroszul, franciául anyanyelvi szinten beszélő  orosz-magyar, magyar-orosz ügyintéző-tolmács. Mint tapasztalt idegen nyelveket oktató tanár Budapesten és környékén (Skype-on is) vállalja orosz nyelvű oktatását minden szinten. Nyelv oktatását, korrepetálását, nyelv vizsgára való felkészítést vállalja nagy tapasztalattal. Jelenleg orosz-magyar, magyar-orosz tolmács-ügyintézőként praktizál.

Nyelvek: magyar, orosz.

Orosz-magyar, magyar-orosz ügyintéző-tolmács, nyelvtanár

 

Time Optimizer

Napi tervező program. Ideális napot lehet könnyen tervezni.

Nyelvek: angol, orosz.

Napi tervező program

 

Légsátrak

A promó honlap egy terméknek – légpilléres kupolák – az előtérbe helyezésére szolgál. A honlap design egy tenisz-pályát stilizál. A honlap részletes információt tartalmaz az áruról, beszerzésének feltételeiről és az alkalmazási lehetőségekről.

Nyelv: orosz.

Légsátrak

 

 

Mini honlap

Berecz Ügyvédi Iroda

Dr. Berecz Sándor ügyvéd vegyes praxist folytat, az elmúlt években több ismert büntetőügyben látott el védelmet, illetve jelentős polgári ügyekben peres és nemperes képviseletet. 1999. januárjában megalapította a Berecz Ügyvédi Irodát.

Anyanyelvi szinten beszél oroszul. Mint oroszul beszélő ügyvéd jártasságot szerzett külföldi ügyfelekkel való speciális ügyvédi tevékenységben.

A weboldal a Berecz Ügyvédi Iroda tevékenységének részletes felsorolását tartalmazza.

Nyelvek: magyar, orosz.

Berecz Ügyvédi Iroda

 

Artizma Belsőépítészeti Tervező Iroda

Belsőépítészeti-építészeti Iroda Artizma főleg belsőépítészeti tervezéssel foglalkozik. Az Artizma szakemberai 1994-től kiemelkedő tapasztalatokat szereztek az építészet területén is. Készítünk belsőépítészeti projekteket valamint ingatlanok felújításával és belső tervezéssel foglalkozunk.

Nyelvek: magyar, orosz, angol.

Estate Belsőépítészeti Tervező Iroda

 

Fekete-fehér Párizs

A honlap Párizsban történő üdülésnek van szentelve. A szöveget fénykép miniatürök kisérik (melyek kinagyitott verziói a brauzer külön ablakaiban láthatók). A honlapon művészi formában ecsetelik a pihenési lehetőségeket ebben az városban, annak nevezetességeit és más érdekes tényeket.

A honlap sok hasznos információt tartamaz az utazásra készülőknek. A honlapra felkerültek olyan hivatkozások, melyek teljesebb információt adhatnak Párizs megtekintésének némely aspektusára vonatkozóan.

Nyelv: orosz.

Fekete-fehér Párizs

 

Montenegró

A honlap Montenegróban történő üdülésnek van szentelve. A fő hangsúly a honlap illusztris kialakitására van helyezve. Navigációs nyomógombokként a Montenegrói tengerpart tengeri követ alkalmaztuk. A honlap menti fő párhuzamos navigációt a szöveges részekben vonal-navigatio kettőzi („Hátra” – „Tovább”).

A szöveget fénykép miniatürök kisérik (melyek kinagyitott verziói a brauzer külön ablakaiban láthatók). A honlapon művészi formában ecsetelik a pihenési lehetőségeket ebben az országban, annak nevezetességeit és más érdekes tényeket.

A honlap sok hasznos információt tartamaz az utazásra készülőknek. A honlapra felkerültek olyan hivatkozások, melyek teljesebb információt adhatnak Montenegró megtekintésének némely aspektusára vonatkozóan.

Az ország és a Kotori öből térképei aktiv térkép-ábrázolásokat képeznek és hivatkozásokat tartalmaznak a szövegben a városok és szigetek leirására vonatkozóan.

Nyelv: orosz.

Montenegró

 

 

Maxi honlap

AUDIT XBRL Könyvvizsgáló és Adószakértő Bt.

Az AUDIT XBRL főtevékenysége a könyvvizsgálat, a melléktevékenységei pedig könyvelés, adótanácsadás és informatikai tanácsadás, üzletviteli tanácsadás, fordítás és tolmácsolás is.

Nyelvek: magyar, angol, német, orosz.

AUDIT XBRL Könyvvizsgáló és Adószakértő Bt.

  

Krokodil bőre

A korporatív honlap a cég egyik alapirányú tevékenységét célozta meg – a krokodil bőre kereskedelmét.

A modern design és a telitett minőségi információs tartalom az adott internet-terv megkülönböztető jellemzője. A honlap részletes információt tartalmaz az áruról, beszerzésének feltételeiről és az alkalmazási lehetőségekről. A szöveget fénykép miniatürök kisérik (melyek kinagyitott verziói a brauzer külön ablakaiban láthatók).

A honlap három verzióban készült: angol, német és orosz nyelveken.

Krokodil bőre

 

 

Mega honlap 

Ganz Danubius

Közép Európa egyik legrégebbi hajógyártó cége - a Ganz Danubius Magyar Hajógyártó Holding több mint másfél évszázados története során a sólyáiról több ezer hajót, úszó és kikötői darut, valamint, másfajta kikötői emelő-szállító berendezést bocsájtott vízre tengeri és folyami kivitelben.

A Ganz Danubius cég jelszava: "Tradíció. Minőség. Innováció".

A Ganz Danubius cég mai névjegy kártyái a következő termékek, tevékenységek:

  • úszódaruk,
  • önürítő földszállító / kotrási zagyszállító nyílóbárkák,
  • úszódaruk és portáldaruk  (kikötői daruk) felújítása / korszerűsítése.

Nyelvek: magyar, angol és orosz.

Ganz Danubius

 

Nemzetközi cégkatalógus catalogue.hu

A www.catalogue.hu web projekt áll rendelkezésre a magyar, FÁK és kelet-európai országok között kereskedelmi-gazdasági együttműködés támogatására és fejlesztésére. Az adott projekt célja — segitségnyújtás magyar cégek részére termékeiknek és szolgáltatásaiknak FÁK és kelet-európai országok piacain történő elterjesztésében.

A cégről szóló információk, valamint külföldi partnereknek szánt ajánlatok www.catalogue.hu oldalon történő elhelyezéséhez elengendő a regisztrációs nyomtatványt kitölteni. A weboldal katalógusban történő regisztráció lehetővé teszi új üzleti kapcsolatok kialakitását és az Ön űzleti tevékenységének előmozditását. Ez hatékony eszköze kereskedelmi partnerek keresésének. A cégről szóló információnak a katalógusban történő elhelyezése az Ön céget ismertebbé teszi, valamint elérhetőbbe a kereskedelmi ajánlatok irányában.

Nyelvek: magyar, orosz.

Nemzetközi cégkatalógus catalogue.hu

 

 

Japán kalligrafia

A weboldal a japán kalligráfiáról (a szépírás művészete) szól. A szépírás művészetének hatalma van kép és szöveg összekapcsolására. A kalligráfiában van vizuális és verbális elemet, és nem a szöveg tartalma a fontos, hanem maga az írás szépsége, a betűk alakja. A kalligráfia művészete különleges jelentőségű Japánban is, ahol meditatív jellegű alkotóművészetnek számít.

A galériában japán kalligráfiák találhatóak, termékbemutató és webáruház.

A honlap hat verzióban készült: angol, német, francia, spanyol, olasz és orosz nyelveken.

Japán kalligrafia